Dan otvorenih vrata Nikola Tesla Poduzetničkog centra Karlovac

Nikola Tesla Poduzetnički Centar Karlovac (NTPC) poziva sve entuzijaste, poduzetnike i inovatore na Dan otvorenih vrata, događanje koje će biti održano 27. studenog u prostoru Nikola Tesla Experience centra Karlovac, Rakovac 6. Ova aktivnost dio je projekta “Nikola Tesla Poduzetnički centar” koji završava 31. prosinca 2023. godine. U planu su tri zanimljiva i korisna predavanja:

REZULTATI NTPC-a

Stručna savjetnica u Nikola Tesla Poduzetničkom centru Karlovac Suzana Novosel predstavit će rezultate rada Centra i predstaviti usluge koje su na raspolaganju poduzetnicima.

JAČANJE KAPACITETA ZAPOSLENIKA NTPC-a

Stručna savjetnica u Nikola Tesla Poduzetničkom centru Karlovac Božica Šimunčić objasnit će najvažnije aspekte jačanja kapaciteta zaposlenika, što je ključno za pružanje vrhunskih usluga poduzetnicima.

HAMAG BICRO I MREŽA BOND 2

Voditelj ispostave Karlovac Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, agencija hrvatske vlade (HAMAG BICRO) Franjo Vukić predstavit će rad Agencije i Mrežu BOND 2, pružajući uvid u resurse i poticaje dostupne poduzetnicima.

NTPC se ističe kao centar poticanja inovacija i poduzetničkog duha. Dan otvorenih vrata prilika je za povezivanje s istomišljenicima, stjecanje novih spoznaja i istraživanje resursa koji pomažu u izgradnji održivog poslovanja. Svi zainteresirani pozvani su posjetiti Nikola Tesla Experience centar, Rakovac 6 Karlovac od 10 sati. Vidimo se 27. studenog 2023.!

Skip to content