Infodan HBOR-a u Komori Karlovac 27. listopada 2022.

izvor: pixabay

Županijska gospodarska komora Karlovac i Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HABOR) organiziraju Infodan u četvrtak, 27. listopada 2022., u prostorijama komore Karlovac, Kralja Tomislava 19b, od 10 do 14 sati.

Infodan se sastoji od pojedinačnih razgovora s poduzetnicima o HABOR-ovim programima i uvjetima kreditiranja.

S poduzetnicima će razgovarati Draženka Draženović Kostelac, voditeljica HBOR-ova Područnog ureda za Liku. Predviđeno trajanje razgovora s pojedinim poduzetnikom je 30 minuta. Da biste dobili što iscrpnije informacije, možete postaviti pitanje u prijavnom obrascu.

Ako ste zainteresirani za stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem Hrvatske banke za obnovu i razvitak, prijavite se obrascem u nastavku https://www.hgk.hr/zupanijska-komora-karlovac/pojedinacno-savjetovanje-poduzetnika-o-kreditnim-programima-hbor-a-najava-2, najkasnije do 26. listopada do 12 sati, nakon čega ćete dobiti obavijest o terminu pojedinačnog razgovora na naznačenu adresu elektroničke pošte.

Za dodatne informacije slobodno se obratite na telefon 047 640 078 ili e-mail: bskarjak@hgk.hr.

TREBA TI POMOĆ OKO PISANJA POSLOVNOG PLANA?

Nudimo stručnu i savjetodavnu podršku mikro, malim i srednjim poduzećima, poduzetnicima početnicima te fizičkim osobama s poduzetničkim ambicijama

Skip to content