Krenule edukacije – od digitalnog marketinga do prijave EU projekata

Više od 200 sati nastave proći će pet djelatnika Poduzetničke zone Korana, koja upravlja Nikola Tesla Poduzetničkim centrom Karlovac, u idućih nekoliko mjeseci. Predavači su stručnjaci iz zagrebačke konzultantske agencije Empiria Magna.

Predavač Siniša Begović (Empiria Magna)

Teme radionica i edukacija su raznovrsne. Dio tema koje će biti obrađene su razvoj poduzetništva, digitalni marketing, e-trgovina, analiza tržišta i potreba, komunikacija, financije, računovodstvo, pravo, razvoj ljudskih potencija.

Predavač Tomislav Lneniček (Empiria Magna)

Prvi set započeo je ovog tjedna, a polaznici su, između ostalog, mogli naučiti više o digitalnom marketingu – što on podrazumijeva, koji su najvažniji alati u korištenju, kako poraditi na vidljivosti vlastitog branda, kako se pozicionirati na tržištu.

Predavač je bio Siniša Begović, iskusni stručnjak koji je kroz svoj radni vijek obnašao funkcije project managera, direktora marketinga, izvršnog direktora dok je na regionalnoj razini bio voditelj Web & e-Commerce odjela te direktor sektora e-trgovine velikih hrvatskih tvrtki. U posljednjih nekoliko godina održao je više od stotinu treninga, radionica i savjetovanja iz različitih područja kojima je pomogao privatnim i poslovnim subjektima u optimizaciji rješenja i nastupu na tržištima.

TREBA TI POMOĆ OKO PISANJA POSLOVNOG PLANA?

Nudimo stručnu i savjetodavnu podršku mikro, malim i srednjim poduzećima, poduzetnicima početnicima te fizičkim osobama s poduzetničkim ambicijama

Skip to content