Najava promotivnog događaja “Dan poduzetnika”, 10.12.2021. u 14:00h

U petak, 10.12.2021. godine u sklopu projekta „Nikola Tesla Poduzetnički centar“ održati će se promotivni događaj pod nazivom „Dan poduzetnika“.

U sklopu promotivnog događaja “Dana poduzetnika” biti će održana panel rasprava pod nazivom “Perspektiva razvoja poduzetništva u Karlovačkoj županiji – skrivene mogućnosti“ koju će moderirati dr. sc Draženka Birkić i Andreja Primužak. Poduzetnici Mirjana Vučetić, Ivica Srakočić, Milan Medić, Snježana Kovač, Marilia de Oliveira te dr. sc. Matina Gjurašić u panel raspravi podijeliti će svoja iskustva u poduzetništvu te raspravljati o potrebama poduzetnika na području Karlovačke županije s ciljem unaprjeđenja poduzetničkog duha u Karlovačkoj županiji.

Promotivni događaj započinje u 14:00h a možete ga pratiti putem sljedeće poveznice: https://youtu.be/qHU9N988KmU

Više informacija kao i Program događaja možete pronaći na poveznici: https://ntpc.kazup.hr/dan-poduzetnika-pozivnica-live-stream/

Organizacija događaja je sufinancirana u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

TREBA TI POMOĆ OKO PISANJA POSLOVNOG PLANA?

Nudimo stručnu i savjetodavnu podršku mikro, malim i srednjim poduzećima, poduzetnicima početnicima te fizičkim osobama s poduzetničkim ambicijama

Skip to content