Naučite kako iskoristiti potencijal LinkedINa za uspjeh u karijeri

Ako ste poduzetnik početnik, želite unaprijediti svoj posao ili vas jednostavno više zanima ova poslovna platforma onda je sljedeća obavijest za vas. U četvrtak, 29. lipnja 2023., u multimedijalnoj dvorani Nikola Tesla Experience centra u organizaciji Nikola Tesla Poduzetničkog centra Dario Marčac će održati edukativnu radionicu o LinkedIN-u.

Radionica je besplatna, počinje u 10 sati i planirana je kao interaktivno iskustvo koje će vam omogućiti da steknete vrijedna znanja i vještine za uspješno korištenje ove popularne poslovne mreže.

LinkedIn je jedinstvena platforma koja povezuje profesionalce diljem svijeta, pružajući im mogućnost uspostavljanja profesionalnih veza, dijeljenja iskustava, pronalaska novih poslovnih prilika te izgradnje osobnog brenda. Uz pravilno korištenje LinkedIna, otvaraju se mnoge mogućnosti za napredovanje u karijeri i uspostavljanje važnih poslovnih veza.

Dario Marčac, iskusni stručnjak za LinkedIn i osobni brending, će vam podijeliti svoje dragocjeno znanje i praktične savjete o tome kako maksimalno iskoristiti potencijal ove platforme. Kroz interaktivnu radionicu, imat ćete priliku naučiti:

  1. Kako izgraditi impresivan LinkedIn profil koji će privući pažnju poslodavaca i potencijalnih partnera.
  2. Strategije za izgradnju i održavanje profesionalne mreže na LinkedInu.
  3. Kako se istaknuti putem objava, članaka i komentara na LinkedInu.
  4. Kako iskoristiti LinkedIn za pronalazak novih poslovnih prilika i unapređenje karijere.
  5. Savjete za osobni brending i izgradnju povjerenja na LinkedInu

Radionica će se održati u prostorijama Nikola Tesla Centra, smještenog na adresi Rakovac 6. Prijave sa osnovnim podacima (IME I PREZIME, djelatnost kojom se bavite, broj mobitela i mail) molim slati na mail:  ana.kordic@ntec.hr. Broj sudionika je ograničen. Radionici možete pristupiti ako dobijete potvrdu da ste prijavljeni.

TREBA TI POMOĆ OKO PISANJA POSLOVNOG PLANA?

Nudimo stručnu i savjetodavnu podršku mikro, malim i srednjim poduzećima, poduzetnicima početnicima te fizičkim osobama s poduzetničkim ambicijama

Skip to content