Nikola Tesla Poduzetnički centar na 1. Danima obrtništva – sve informacije na jednom mjestu

Mogućnosti koje nudi Nikola Tesla Poduzetnički centar Karlovac (budućim) poduzetnicima i obrtnicima predstavljene su na Prvim danima obrtništva. Prvenstveno se to odnosi na stručno savjetovanje za poduzetnike i obrtnike koje je besplatno do kraja godine. Organizator sajma je Obrtnička komora Karlovačke županije i Udruženje obrtnika grada Karlovca, uz podršku grada Karlovca, Karlovačke županije, Hrvatske obrtničke komore i karlovačke Turističke zajednice. Sajam traje do nedjelje, 21. svibnja, u Sportskoj dvorani Mladost.

RADIONICA “PAUŠALNI OBRT”

S tim u skladu, Nikola Tesla Poduzetnički centar Karlovac organizira dvije besplatne radionice. Prva je na rasporedu u ponedjeljak, 22. svibnja 2023. Ako želite naučiti sve o paušalnom obrtu – kako ga otvoriti, koji izazovi vas očekuju na putu onda je radionica “Paušalni obrt” upravo za vas. Bit će održana u multimedijalnoj dvorani Nikola Tesla Experience centra Karlovac od 9:30 do 14:30 sati. Predavačica je Zorica Kostić Barišić iz Plavog ureda.

RADIONICA “POSLOVANJE S INOZEMSTVOM”

Ako kao paušalist ili privatni iznajmljivač prodajete svoje proizvode/usluge ili se reklamirate putem društvenih mreža onda je radionica “Poslovanje s inozemstvom” za vas. Radionica će biti u srijedu, 31. svibnja 2023., od 9:30 do 14:30 sati u multimedijalnoj dvorani Nikola Tesla Experience centra Karlovac, Rakovac 6. Predavačica je Zorica Kostić Barišić. S obzirom na to da je broj sudionika na radionici ograničen sa svojim osnovnim podacima (ime i prezime, naziv institucije u kojoj ste zaposleni ili navesti da ste nezaposleni, mail i kontakt broj) javite se našoj stručnoj savjetnici na mail – bozica.simuncic@ntec.hr.

Skip to content