Nikola Tesla Poduzetnički centar ponosni vlasnik Certifikata za savjetovanje poduzetnika početnika u sklopu BOND2

S ponosom objavljujemo da je Nikola Tesla Poduzetnički centar dobio Certifikat za savjetovanje poduzetnika početnika. Rezultat je to angažmana i posvećenosti našeg centra sudjelovanju u projektu Razvoj mreže Poduzetničkih potpornih institucija putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i nvesticije (HAMAG-BICRO), poznatog kao projekt BOND 2.

U sklopu ovog projekta, Mreža BOND okupila je članove iz cijele Hrvatske kako bi pružila podršku i savjetovanje poduzetnicima početnicima. Naše stručne savjetnice sudjelovale su u edukativnim radionicama koje su organizirane tijekom 2022. godine. Stečena znanja i vještine omogućile su im prenijeti vrijedne informacije i podršku poduzetnicima na početku njihovih poslovnih putovanja.

Ovo priznanje posebno je važno za nas jer potvrđuje našu kompetenciju u pružanju kvalitetnog savjetovanja i podrške mladim poduzetnicima. Projekt BOND 2 ima značajan utjecaj na jačanje poduzetničkog okruženja u Hrvatskoj, a mi smo ponosni što smo bili dio ovog pozitivnog razvoja.

Certifikat za savjetovanje poduzetnika početnika dokaz je naše predanosti podršci mladim poduzetnicima u ostvarivanju njihovih poslovnih snova. Nastavit ćemo s našim radom i ulaganjem u poduzetnički duh u Karlovcu i šire.

Zahvaljujemo Hrvatskoj agenciji za malo gospodarstvo, inovacije i investicije na ovom priznanju i prilici za sudjelovanje u projektu BOND 2.

Skip to content