Početnik si u poduzetništvu, fali ti znanja? – javi se nama i osigurat ćemo ti mentora

Nikola Tesla Poduzetnički centar pruža mogućnost besplatne usluge mentorstva potencijalnim poduzetnicima, poduzetnicima početnicima te poduzetnicima u fazi rasta i razvoja. Ovo je prva mreža ovakve vrste koja povezuje stručnjake raznih profila na razini cijele Republike Hrvatske, a koji će biti na raspolaganju kao mentori poduzetnicima u pokretanju i razvoju poslovanja.

Prijaviti se mogu pravne osobe definirane kao mikro i mali poduzetnici sa sjedištem na području Republike Hrvatske ili fizičke osobe s namjerom osnivanja mikro ili malog poduzeća sa sjedištem u Hrvatskoj. Nikola Tesla Poduzetnički centar, u okviru Nikola Tesla Experience centra Karlovac, uključen je u mrežu poduzetničkih potpornih institucija putem koje mentori pružaju svoje usluge mentoriranja poduzetnicima, a naš osnovni zadatak je pružanje podrške i povezivanje poduzetnika s mentorom.

Do sada su zaprimljene prijave ukupno 8 korisnika, što poduzetnika početnika, što postojećih poduzetnika, čime smo u vrlo kratkom periodu gotovo u potpunosti ispunili naše sudjelovanje u ovom projektu, kažu stručne savjetnice u Nikola Tesla Poduzetničkom centru. Cijeli projekt i proces mentoriranja traje do 01. prosinca 2023. godine.

Inače, Nikola Tesla Poduzetnički centar Karlovac nudi ovu mogućnost jer je kao poduzetnička potporna institucija uključen u projekt BOND 2 Hrvatske agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

Skip to content