Poduzetnički centar Nikola Tesla počeo raditi s korisnicima

Poduzetnički centar Nikola Tesla (NTPC) započeo je raditi s korisnicima. Besplatnu uslugu stručne i savjetodavne pomoći mogu dobiti gospodarski subjekti (poduzeća, obrti, OPG-ovi) s područja Karlovačke županije. To se odnosi na informiranje o postojećim i najavljenim pozivima, pomoći i pripremi u prikupljanju potrebne dokumentacije te prijave na sam natječaj.

Važno je napomenuti kako su sve usluge za krajnje korisnike potpuno BESPLATNE, odnosno vodit će se kao de minimis potpore zato što su pružene u sklopu projekta “ITU – Nikola Tesla poduzetnički centar (NTPC)” u sklopu kojeg je osnovan poduzetnički centar kao poduzetnička potporna institucija, jedina takva u Karlovačkoj županiji.

Trenutno nudimo pomoć pri pripremi i izradi dokumentacije za sljedeće pozive:
TO 1.3.1.  “Razvoj i unapređenje poslovanja malih poljoprivrednika” koji je objavio LAG Petrova Gora
Ukupna vrijednost poziva je 3.385.358,52 kn, dok visina javne potpore po projektu iznosi 112.734,00 kn (15.000,00 eura).

Prihvatljivi korisnici su:

  • mala poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava (obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo (OPG), samoopskrbno poljoprivredno gospodarstvo (SOPG)
  • obrti
  • trgovačka društva (isključujući trgovačka društva čiji su osnivači i vlasnici javnopravna tijela)
  • zadruge.

Svi korisnici moraju imati sjedište/prebivalište na području općina Barilović, Krnjak i Vojnić.

Financiranje projekata lokalne infrastrukture i ruralnog razvoja na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina

Natječaj je u najavi, uskoro bi trebao biti objavljen. Prihvatljivi korisnici nisu samo pripadnici nacionalnih manjina već svi ostali sa tog područja.

Zainteresirani korisnici mogu dobiti više informacija od naših stručnih savjetnica:

Božica Šimunčić – 099 7129 709; bozica.simuncic@pzk.hr

Suzana Novosel – 099 7129 708; suzana.novosel@pzk.hr

TREBA TI POMOĆ OKO PISANJA POSLOVNOG PLANA?

Nudimo stručnu i savjetodavnu podršku mikro, malim i srednjim poduzećima, poduzetnicima početnicima te fizičkim osobama s poduzetničkim ambicijama

Skip to content