Prijavi se na javni poziv HAMAG BICRO-a i postani mentor poduzetnicima u pokretanju i razvoju poslovanja

Ukoliko imate iskustva u poduzetništvu, bilo kao teoretičar konzultant ili kao praktičar menadžer, prijavite se na Javni poziv za uspostavu i testiranje mentorskih mreža Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG BICRO) i postanite mentor poduzetnicima u pokretanju i razvoju poslovanja. Izabrani mentori ostvarit će pravo na naknadu za pružanje svojih usluga poduzetnicima u Hrvatskoj.

Mentori koji sudjeluju u mentorskoj mreži mogu biti isključivo fizičke osobe. Postupak odabira mentora sastoji se od administrativne i kvalitativne provjere, a temeljem kriterija koji su navedeni u Javnom pozivu odnosno Uputama za prijavitelje za uspostavu i testiranje mentorskih mreža. Također, navedenim Uputama definirana su i prava i obveze mentora kao i naknade za usluge mentoriranja.

Prijave se zaprimaju najkasnije do 30 dana od dana objave poziva, odnosno do 23. veljače 2023. godine u 23:59 sati elektroničkim putem na adresu mentorske.mreze@hamagbicro.hr.

Saznaj više na HAMAG BICRO – JAVNI POZIV

TREBA TI POMOĆ OKO PISANJA POSLOVNOG PLANA?

Nudimo stručnu i savjetodavnu podršku mikro, malim i srednjim poduzećima, poduzetnicima početnicima te fizičkim osobama s poduzetničkim ambicijama

Skip to content