Ukupno 13 odobrenih poslovnih planova u pet mjeseci individualnog savjetovanja Nikola Tesla Poduzetničkog centra

U periodu od 20. srpnja do prosinca 2022. godine stručne savjetnice u Nikola Tesla Poduzetničkom centru Karlovac Suzana Novosel i Božica Šimunčić odradile su ukupno 44 sata besplatnog individualnog savjetovanja za poduzetnike i obrtnike s područja Karlovačke županije.

Napisale su 18 poslovnih planova, što za mjere samozapošljavanja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, što potpore OPG-ovcima na područjima naseljenim nacionalnim manjinama Ministarstva poljoprivrede. Od tog broja 13 je odobrenih poslovnih planova ukupne vrijednosti bespovratnih potpora 995.309,36 kuna. Najveći pojedinačni iznos koji je odobren iznosi 120.000,00 kuna, a radi se o bespovratnim sredstvima u stopostotnom intenzitetu potpore. Vrste poslovnih planova bile su raznovrsne – vodoinstalateri, obrada metala, monter, frizer, dizajner, energetsko iscjeljivanje, servis turbina za proizvodnju struje.

Prilikom izrade projekta za OPG Mađer, sudjelovale su vaše djelatnice Suzana Novosel i Božica Šimunčić koje bih ovom prilikom htio pohvaliti za izuzetnu susretljivost, profesionalnost i komunikativnost te pravovremeno upućivanje na dodatnu dokumentaciju. Sva pitanja su dobila kvalitetan, razumljiv i brz odgovor. Svakako bi ih volio preporučiti ostalim korisnicima vaših usluga kao i ostalim poduzetnicima.
Želim vam uspješan nastavak rada te svako dobro za Božić i nadolazeću 2023. godinu.

Marko Mađer

I u 2023. nastavljamo s besplatnim savjetovanjem za poduzetnike. Više informacija s kontaktima možete dobiti OVDJE.

Skip to content