Želiš postati obrtnik? – saznaj sve na jednom mjestu na 1. Danima obrtništva u Karlovcu

Sve što vas zanima u vezi obrtništva moći ćete saznati na jednom mjestu na prvim Danima obrtništva u Karlovcu i Karlovačkoj županiji. Bit će održani od 19. do 21. svibnja 2023. u i izvan Školske sportske dvorane Mladost.

Kako možete dobiti izložbeni prostor?

Sistem je “ključ u ruke”, a svi obrtnici, dobrovoljni članovi Hrvatske obrtničke komore i OPG-ovi mogu sudjelovati na sajmu potpuno besplatno. Ostali se mogu prijaviti i ukoliko bude slobodnih mjesta i za njih će sudjelovanje biti potpuno besplatno. Prema posljednjim informacija svoje obrte predstavit će oko 90 izlagača, a očekuje se i dolazak gostiju iz Slovenije te Bosne i Hercegovine.

Sajam ima dva glavna cilja:

  • popularizacija deficitarnih zanimanja osnovnoškolcima
  • jačanje pozicija malog i srednjeg obrtništva na području grada i županije

Sve strukovne škole iz Karlovačke županije imat će prezentaciju deficitarnih zanimanja i mogućnost pokazivanja određenih vještina s njihove strane. S druge strane, bit će poslodavci (obrti) koji će nuditi mogućnost zapošljavanja i opis pojedinog posla koje će učenike i roditelje zanimati. Sajam će biti prodajnog i izlagačkog karaktera te ćete proizvode moći kupiti direktno od izlagača. Koje se mogućnosti nude obrtnicima na aktualnim natječajima moći ćete saznati na izložbenom dijelu Nikola Tesla Poduzetničkog centra.

Organizatori su Obrtnička komora Karlovačke županije i Udruženje obrtnika grada Karlovca, a suorganizatori Grad Karlovac, Karlovačka županija, Turistička zajednica grada Karlovca i Hrvatska obrtnička komora.

Više informacija na www.daniobrtnistva.com

Foto izvor: freepik.com

Skip to content