Besplatna radionica za nezaposlene koji razmišljaju o pokretanju vlastitog posla

Nikola Tesla Poduzetnički centar organizira besplatnu radionicu i prezentaciju „Kako napisati poslovni plan i prijavu na mjeru HZZ-a za potporu za samozapošljavanje“. Prezentacija će biti održana 22. travnja 2024. godine od 9:00 do 12:00 sati u dvorani Nikola Tesla Experience centra Karlovac, Rakovac 6.

Na radionicu su dobrodošle sve zainteresirane nezaposlene osobe koje namjeravaju ili razmišljaju u budućem razdoblju osnovati vlastitu tvrtku (obrt ili poduzeće). Polaznici će na radionici moći steći potrebna znanja i vještine kako bi samostalno mogli napisati poslovni plan i prijavu za dobivanje bespovratne potpore za samozapošljavanje.

Zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail suzana.novosel@ntec.hr do 19. travnja 2024. godine. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, OIB te kontakt (e-mail i telefon). Dodatne informacije mogu se dobiti na 099 712 9708 (Suzana Novosel).

TREBA TI POMOĆ OKO PISANJA POSLOVNOG PLANA?

Nudimo stručnu i savjetodavnu podršku mikro, malim i srednjim poduzećima, poduzetnicima početnicima te fizičkim osobama s poduzetničkim ambicijama

Skip to content