Otvoren Javni poziv Grada Karlovca za potpore malom gospodarstvu u 2024.

Grad Karlovac objavio je Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti subjektima malog gospodarstva za tekuću godinu. Ovaj poziv predstavlja izuzetnu priliku za poduzetnike i subjekte malog gospodarstva koji žele unaprijediti svoje poslovanje ili pokrenuti nove inicijative. Ukupna sredstva koja su osigurana iznose 140.000,00 EUR, a podijeljena su u dvije glavne mjere potpore.

Mjera 1, nazvana “Potpora za poduzetnike početnike”, omogućava poduzetnicima početnicima dobivanje potpore u iznosu od 50% prihvatljivih troškova, s maksimalnim iznosom pojedinačne potpore do 2.500,00 EUR. Za mlade poduzetnike početnike, potpora se povećava na 80% prihvatljivih troškova.

Mjera 2, nazvana “Potpora za sufinanciranje troškova tekućeg poslovanja za poduzetnike u Zvijezdi”, namijenjena je sufinanciranju troškova tekućeg poslovanja poduzetnika u Zvijezdi. Ova mjera pruža potporu od 100% prihvatljivih troškova, s maksimalnim iznosima pojedinačnih potpora od 1.000,00 do 3.500,00 EUR.

Rok za prijavu je do 30. studenog 2024. godine. Poziv je otvoren za mikro i male subjekte malog gospodarstva, uključujući obrte, trgovačka društva, zadruge, udruge koje obavljaju gospodarsku djelatnost, obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG) i građane.

Poduzetnički centar Nikola Tesla nudi podršku u pripremi prijave na Javni poziv. Za sve dodatne informacije, zainteresirani se mogu obratiti kolegicama Božici Šimunčić (bozica.simuncic@ntec.hr, 099 7129708) i Suzani Novosel (suzana.novosel@ntec.hr, 099 7129708) koje su na raspolaganju za savjetovanje i administrativnu podršku.

Više informacija o Javnom Pozivu i uvjetima prijave možete pronaći na sljedećem linku: Link na Javni Poziv

TREBA TI POMOĆ OKO PISANJA POSLOVNOG PLANA?

Nudimo stručnu i savjetodavnu podršku mikro, malim i srednjim poduzećima, poduzetnicima početnicima te fizičkim osobama s poduzetničkim ambicijama

Skip to content