Potpora inovacijama i razvoju: Javni pozivi za unapređenje energije i turizma

U sklopu poticanja inovacija i razvoja, Karlovačka županija objavila je dva važna javna poziva. Prvi se odnosi na izradu projektno-tehničke dokumentacije za fotonaponske elektrane, dok je drugi vezan uz sufinanciranje projekata unapređenja turizma Karlovačke županije u 2024. godini.

Javni poziv za izradu projektno-tehničke dokumentacije za fotonaponske elektrane

Otvoren je Javni poziv namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima za izradu projektno-tehničke dokumentacije za fotonaponske elektrane za vlastite potrebe. Ovaj poziv omogućuje dobivanje potpore u iznosu do 5.000,00 eura. Natječaj je otvoren od 22. ožujka 2024. godine do 31. listopada 2026. godine, ili do iskorištenja sredstava.

Javni poziv za sufinanciranje projekata unapređenja turizma Karlovačke županije

Drugi javni poziv odnosi se na sufinanciranje projekata unapređenja turizma Karlovačke županije u 2024. godini. Kroz ovaj program dodjeljuju se bespovratna sredstva Proračuna Karlovačke županije za sufinanciranje kroz dvije mjere:

  1. Unapređenje javne turističke infrastrukture aktivnog turizma: Namijenjena je jedinicama lokalne samouprave s područja Karlovačke županije i turističkim zajednicama područja, gradovima i općinama u Karlovačkoj županiji. Najviši iznos potpore koji se može dodijeliti je 10.000,00 eura.
  2. Potpore turističkim manifestacijama na području Karlovačke županije: Namijenjena je jedinicama lokalne samouprave s područja Karlovačke županije, turističkim zajednicama područja, gradovima i općinama u Karlovačkoj županiji te trgovačkim društvima izvan javnog sektora, obrtima i javnim ustanovama. Najviši iznos potpore koji se može dodijeliti je 5.000,00 eura.

Za sve daljnje informacije i pomoć pri prijavi, zainteresirani se mogu obratiti stručnim savjetnicama u Poduzetničkom centru Nikola Tesla:

Oba javna poziva pružaju izvrsnu priliku za potporu i razvoj projekata. Detaljne informacije saznajte OVDJE.

TREBA TI POMOĆ OKO PISANJA POSLOVNOG PLANA?

Nudimo stručnu i savjetodavnu podršku mikro, malim i srednjim poduzećima, poduzetnicima početnicima te fizičkim osobama s poduzetničkim ambicijama

Skip to content